Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Výročí 60.let našeho fotbalu

14. 5. 2008

Tento den byl zahájen turnajem přípravek "Šajtle cup 2008" za účasti šesti oddílů. Domácí Malšovice, Benešov nad Pl. , Rumburk, suveréni Neštěmic, obhájce Nový Bor a HC Děčín. Vzhledem k tomu, že v areálu probíhá výstavba, museli jsme omezit účast klubů . Snad se dočkáme  toho , že budeme moci uspořádat dvoudenní turnaj s hojnou účastí klubů a hostů. Důležitá věc bylo počasí objednané u rosniček už na začátku letošního roku. Tentokrát jsme se mohli opalovat, což nám začátek jarní sezony vůbec nedovolil. Turnaj probíhal celkem v tempu, když i časově bylo nutné, aby některé kluby odehrály tři utkání v řadě. Malšovice konečně mohly obléci nové dresy s logem sponzora " BOHEMIA CARGO" a můžeme říci, že jim skutečně slušely a snad  jim dopomohly k II. místu v turnaji.  Obrazek

Celkové výsledky turnaje :

1. Neštěmice  15b  21:0

2. Malšovice   12b  9:10

3. Rumburk      7b  11:7

4. Benešov       6b  3:7

5. Nový Bor      4b  11:12

6. HC Děčín       0b   0:19     

Nejleší hráč :  Svačina Radek

Nejlepší brankář : Phan Jakub

Nejlepší střelec : Sedláček Vít

Nejlepší žonglér : Šmalcl Matěj

Po skončení turnaje následovalo utkání A- mužstva Malšovic a gardy Teplic s výsledkem 3:10 pro hosty. Od utkání se čekalo , že si hráči přijdou zahrát pěkný fotbal , přilákají diváky a udělají si žízeň. To se splnilo a celkový výsledek nebyl tak důležitý jako celkové srovnání fotbalových zkušeností obou týmů. Sestavy týmů jsou v odkaze foto. Pro naše hráče bylo toto utkání zpestření sezóny.

Od 17:30 hod. nastoupily superstaré gardy Malšovic a Bad Schandau. Očekávání bylo stejné a soupeř z příhraničí Německa si taktéž odvezl výhru 4:7. Jak říkali samotní hráči, tak pívo bylo skvělé a hudební doprovod Františka a Rádi také. Na skutečné ukončení oslav bylo nutné ještě chvíli počkat . Ve 21:35 byly oslavy ukončeny krásným malým ohňostrojem doprovázeným skvělou hudbou.

Jediné co je nutné říci na závěr, že bez podpory několika dlouholetých členů našeho oddílu, podpory OÚ Malšovice ,  sponzorských firem , MAS Labské skály a sportovních fanoušků , by nebylo možné oslavit 60. výročí existence našeho klubu.  Sportu zdar a fotbalu zvláště !"Tak zase za deset let"