Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




ŠAJTLE CUP 2010

9. 5. 2010

ObrazekObjednané pěkné počasí na sobotu 8. 5. 2010 nám umožnilo odehrát již 4. ročník našeho turnaje přípravek ŠAJTLE CUP 2010, jehož vítězem se stal Ravel. Nepříjemnosti nám přinesla neúčast jednoho týmu a proto jsme museli přeorganizovat jednotlivá utkání. Vše se povedlo a turnaj byl ukončen dle původního rozpisu.  Letošní ročník byl okořeňen hostem turnaje ze sousedního Německa , týmem Bad Schandau. Tento celek se spolu s loňským vítězem předvedl ve výborné formě a obsadil tak druhou příčku za již zmiňovaným RAVELEM. Našemu A-týmu se nedařilo , hlavně díky nemoci tří hráčů základního týmu. Skončil pouze na 4. bramborové pozici. Od druhého týmu Malšovic se nic nečekalo a tak o kategorii mladší hráči skončili na posledním místě turnaje.

Děkujeme nejen OÚ Malšovice a FK Malšovice a hlevně těm, kteří přiložili pomocnou ruku a pomohli nám  při organizaci turnaje.

Dále musíme poděkovat panu Dástálovi - Jídelna U Tomáše, Yvetě Zachové s manželem za Potraviny Yveta Zachová restaurace Na Pláži , že se účastnili svým příspěvkem pro vítěze v soutěžích jednotlivců . 

Na některé fotografie můžete nahlédnout zde

 

Náhledy fotografií ze složky Šajtle Cup 2010